Üzemképtelen roncsautókat szállíttattak el Miskolcon

Megosztás

Egészen pontosan a MIÖR intézkedett csütörtök délelőtt, ezzel megszabadította a várost két gazdátlan, üzemképtelen roncstól.

Egyre többen döntenek úgy, hogy használaton kívüli autójukat leparkolják valahol és határozatlan ideig ott tárolják. A jármű így elfoglal egy parkolóhelyet azok elől, akik rendeltetésszerűen használják az autójukat, szép lassan az enyészet részévé válik és ebből kifolyólag nem is túl szép látvány. A részleteket a Minap.hu cikkéből ismerhettük meg.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet (MIÖR) az elmúlt években fokozottan odafigyel városszerte az elhagyott járművekre. Igyekeznek a felelőst rábírni, hogy foglalkozzon a tulajdonával, amennyiben ez nem történik meg, elszállítják azt – hangzott el a csütörtök reggeli intézkedéssorozaton.

Egyre többen döntenek úgy, hogy használaton kívüli autójukat leparkolják valahol és határozatlan ideig ott tárolják. A jármű így elfoglal egy parkolóhelyet azok elől, akik rendeltetésszerűen használják az autójukat, szép lassan az enyészet részévé válik és ebből kifolyólag nem is túl szép látvány.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet (MIÖR) az elmúlt években fokozottan odafigyel városszerte az elhagyott járművekre. Igyekeznek a felelőst rábírni, hogy foglalkozzon a tulajdonával, amennyiben ez nem történik meg, elszállítják azt – hangzott el a csütörtök reggeli intézkedéssorozaton. A MIÖR azonban csak önkormányzati területen illetékes, magán, vagy állami területen nem tudnak lépni ilyen ügyekben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek